Nyhed! Nu kan du også følge os på Instagram

Personalet

Carl Swartling – Overlæge

Carl Swartling er docent, overlæge og ejer af Svettmottagningen i Stockholm (2009) og Malmø (2022). Han er pioner indenfor hyperhidrose. Al behandling i Skandinavien med botulinumtoxin stammer fra hans tidligere forskning på Akademiska sjukhuset i Uppsala og nuværende Svettmottagningen i Stockholm. Carl Swartling har været tilknyttet Hyperhidroseklinikken siden 2020.

 

Charlotte Näslund Koch – Læge

Charlotte Näslund Koch er læge og under uddannelse til at blive speciallæge i hudsygdomme. Hun har arbejdet med hyperhidrose siden 2019.

 

Tanja Todberg – Læge

Tanja Todberg er læge og ph.d. Hun er under uddannelse som speciallæge i hudsygdomme.

 

Casper Okkels – Anæstesisygeplejerske

Casper Okkels er uddannet sygeplejerske i 2001 og specialuddannet anæstesisygeplejerske i 2008. Bred erfaring indenfor anæstesi og flere års erfaring indenfor ambulanceområdet. Underviser siden 2008 i avanceret genoplivning og håndtering af akutte medicinske tilstande. Har været tilknyttet Hyperhidroseklinikken siden 2021.

 

Kristina Hymnelius – Behandlersygeplejerske

Kristina Hymnelius er uddannet anæstesisygeplejerske som siden 2002 har arbejdet med hyperhidros i tæt samarbejde med Carl Swartling. Har været tilknyttet Hyperhidroseklinikken siden 2021.

 

Malene Brandt – Behandlersygeplejerske

Malene Brandt er uddannet sygeplejerske i 1998 med bred klinisk erfaring. Har arbejdet med Hyperhidrose i flere år, også tidligere på Svedklinikken sammen med Carl Swartling. Har været tilknyttet Hyperhidroseklinikken siden 2021.

 

Malena Follstam – Sekretær og SoMe manager

Malena Follstam er uddannet sekretær og for nylig uddannet social media manager. Malena har tidligere arbejdet på Svedklinikken sammen med Carl Swartling. Har været tilknyttet Hyperhidroseklinikken siden 2019.