OBS! Vi flytter til nye lokaler på Hejrevej 34D, 2400 Kbh NV den 13 maj 2024. Behandlerteamet er det samme!

Behandling af ansigtssved og hovedbundssved

Tryg og effektiv behandling af craniofacial hyperhidrose med botox

Lider du af overdreven ansigtssved, hovedsved og nakkesved?

Der er mange svedkirtler i ansigtet. Kun hænder og fødder har samme tæthed. Svedkirtlerne i ansigtet kan, foruden stress og varme, også stimuleres af smagsreflekser. Lider du af hyperhidrose i ansigtet, kan det være meget generende, da det tydeligt kan ses. Det kan give fysiske problemer i form af, salt sved i øjnene eller forfrysninger da man sveder, selvom det er minusgrader. Mange oplever at der drypper sved ned på papir eller instrumenter, man ønsker ikke at være i centrum, holde taler, præsentationer osv. At svede i ansigtet kan ofte opleves som tegn på usikkerhed og nervøsitet.

Ring til os på 30 48 08 44

Tal med en af vores specialister om Hyperhidrose. Vi guider dig til gratis hjælp via behandlingsgarantien eller hjælper dig til at forstå dine andre muligheder for hurtig behandling.

Sådan behandler vi ansigtssved, hovedsved og nakkesved?

Med en tynd nål injiceres en lille mængde opløsning af botulinumtoxin i et gittermønster hen over det område man sveder. I ansigtet bruger vi en særlig form for botulinumtoxin, som har minimal påvirkning på ansigtsmuskulaturen. Efter nogle dage holder man op med at svede i det behandlede område, alternativt falder svedproduktionen drastisk. Virkningen af botulinumtoxin er midlertidig, og svedproduktionen vender tilbage, når nervespidserne har repareret sig selv, dvs. at behandlingen ikke er helbredende. Det betyder at man bliver nødt til at gentage behandlingen efter behov. Effekten af behandlingen er individuel, de fleste har effekt i 3-6 måneder. Ganske få, har ikke rigtig effekt af behandlingen.

Bivirkninger

Bivirkninger af botulinumtoxin er oftest lokale og altid forbigående. Dvs. hvis man f.eks. behandler sved i panden kan man opleve nedsat mimik i ansigtet, i et par uger. Andre bivirkninger efter behandling kan være træthed, forkølelses- og influenzalignende symptomer. Efter injektionerne kan der opstå små blå mærker og de forsvinder hurtigt igen. Hos ca. 5% kan øget svedproduktion på andre områder af kroppen forekomme i op til et par ugers varighed. Det modsatte er lige så almindeligt og er en positiv sideeffekt, f.eks. at dine fødder sveder mindre når du får behandling i hænderne. Øjen- og mundtørhed kan forekomme, og i givet fald vil det også være forbigående. Som regel er der slet ingen bivirkninger. For yderligere information se: http://pro.medicin.dk/Medicin/Praeparater/1844

Kontakt os

+45 3048 0844

info@hyperhidroseklinikken.dk

Hyperhidrose klinikken ApS
Hejrevej 34D, 2-3 sal
2400 København NV