Nyhed! Nu kan du også følge os på Facebook

Behandling af armsved

Tryg og effektiv behandling af aksillær hyperhidrose med botox

Lider du af overdreven sved under armene?

Der findes tre typer af svedkirtler i dine armhuler. Nogle af kirtlerne producerer en olie og energirig sved, som ved kontakt med huden, spises af hudens bakterier. Dette giver den karakteristiske svedlugt. Andre kirtler afgiver vand og salt som forårsager svedpletter på tøjet. Mange som lider af hyperhidrose i armhulerne oplever det som ubehageligt og generende. Svedpletterne på tøjet prøver man at skjule med sorte farver, lag på lag og ved at holde armene indtil kroppen. Problemer med armhulesved starter oftest i teenageårene og kan være sammenkoblet med sved fra lyske/numse.

Ring til os på 30 48 08 44

Tal med en af vores specialister om Hyperhidrose. Vi guider dig til gratis hjælp via behandlingsgarantien eller hjælper dig til at forstå dine andre muligheder for hurtig behandling.

Sådan behandler vi armhulesved

Med en tynd nål injiceres en lille mængde opløsning af botulinumtoxin i et gittermønster hen over det område man sveder. Efter nogle dage holder man op med at svede i det behandlede område, alternativt falder svedproduktionen drastisk. Virkningen af botulinumtoxin er midlertidig, og svedproduktionen vender tilbage, når nervespidserne har repareret sig selv, dvs. at behandlingen ikke er helbredende. Det betyder at man bliver nødt til at gentage behandlingen efter behov. Effekten af behandlingen er individuel, de fleste har effekt i 3-6 måneder. Ganske få, har ikke rigtig effekt af behandlingen.

Bivirkninger

Bivirkningerne af botulinumtoxin er som oftest lokale, og alle bivirkninger er altid forbigående, f.eks. kan man ved behandling af armhulerne opleve ekstra tørhed som kræver blødgørende creme/lotion. Andre bivirkninger efter behandling kan være træthed, forkølelses- og influenzalignende symptomer. Efter injektionerne kan der opstå små blå mærker og de forsvinder hurtigt igen. Hos ca. 5% kan øget svedproduktion på andre områder af kroppen forekomme i op til et par ugers varighed. Det modsatte er lige så almindeligt og er en positiv sideeffekt, f.eks. at dine fødder sveder mindre når du får behandling i hænderne. Øjen- og mundtørhed kan forekomme, og i givet fald vil det også være forbigående. Som regel er der slet ingen bivirkninger. For yderligere information se: http://pro.medicin.dk/Medicin/Praeparater/1844

Kontakt os

+45 3048 0844

info@hyperhidroseklinikken.dk

Hyperhidrose klinikken ApS
Emdrupvej 115 A, 4
2400 København NV