OBS! Vi flytter til nye lokaler på Hejrevej 34D, 2400 Kbh NV den 13 maj 2024. Behandlerteamet er det samme!

Behandling af håndsved

Tryg og effektiv behandling af palmar hyperhidrose med botox

Lider du af overdreven håndsved?

At svede fra hænderne er vigtig for at have en god gribe funktion. Derfor er vi skabt med særlig mange svedkirtler på håndflader og fingrer. Mennesker som ikke sveder i hænderne taber ting og har nedsat finmotorik. At hilse eller tage andre i hånden, med svedige hænder, er pinligt og ubehageligt. Ofte nedkøler sveden hånden så den også bliver kold. Papir og computermus som bliver våd ved berøring, eller at man efterlader svedpletter på bordpladen, er flere eksempler på pinlige og generende situationer.

Ring til os på 30 48 08 44

Tal med en af vores specialister om Hyperhidrose. Vi guider dig til gratis hjælp via behandlingsgarantien eller hjælper dig til at forstå dine andre muligheder for hurtig behandling.

Sådan behandler vi håndsved

Med en tynd nål injiceres en lille mængde opløsning af botulinumtoxin i et gittermønster hen over håndflade og fingrer. Efter nogle dage holder man op med at svede i det behandlede område, alternativt falder svedproduktionen dramatisk. Virkningen af botulinumtoxin er midlertidig, og svedproduktionen vender tilbage når nervespidserne har repareret sig selv dvs. behandlingen er ikke helbredende. Det betyder at man bliver nødt til at gentage behandlingen efter behov. Effekten af behandlingen er individuel, de fleste har effekt i 3-6 måneder. Ganske få har ikke rigtig effekt af behandlingen.

Bivirkninger

Bivirkningerne af botulinumtoxin er som oftest lokale og alle bivirkninger er altid forbigående, Man kan ved behandling af hænder opleve svaghed i ”pincetgrebet” som gør at det kan være svært at f.eks. skrue et låg op. Andre bivirkninger efter behandling kan være træthed, forkølelses- og influenzalignende symptomer. Efter injektionerne kan der opstå små blå mærker og de forsvinder hurtigt igen. Hos ca. 5% kan øget svedproduktion på andre områder af kroppen forekomme i op til et par ugers varighed. Det modsatte er lige så almindeligt og er en positiv sideeffekt, f.eks. at dine fødder sveder mindre når du får behandling i hænderne. Øjen- og mundtørhed kan forekomme, og i givet fald vil det også være forbigående. Som regel er der slet ingen bivirkninger. For yderligere information se: http://pro.medicin.dk/Medicin/Praeparater/1844

Kontakt os

+45 3048 0844

info@hyperhidroseklinikken.dk

Hyperhidrose klinikken ApS
Hejrevej 34D, 2-3 sal
2400 København NV