OBS! Vi flytter til nye lokaler på Hejrevej 34D, 2400 Kbh NV den 13 maj 2024. Behandlerteamet er det samme!

Om os

I Hyperhidroseklinikken er du i trygge hænder. Vores meget erfarende speciallæge og behandlersygeplejersker, er eksperter i svedbehandling.

Ring til os på 30 48 08 44

Tal med en af vores specialister om Hyperhidrose. Vi guider dig til gratis hjælp via behandlingsgarantien eller hjælper dig til at forstå dine andre muligheder for hurtig behandling.

Kvalitet

  • Hyperhidroseklinikken fokuserer på at være en privatklinik, der tilbyder høj kvalitet. Både når det gælder faglighed, patientoplevelse og i forhold til de gældende love og regler for privatklinikker.
  • Hyperhidroseklinikken har aftale med Danske Regioner om levering til det udvidede frie sygehusvalg.
  • Hyperhidroseklinikken er, registreret hos Sundhedssstyrelsen som privatklinik.
  • Hyperhidroseklinikken arbejder på at indføre “Ny kvalitetsmodel” fra brancheforeningen Sundhed Danmark, der sikrer høj kvalitet for patienter og personale.
  • Hyperhidroseklinikken har uddannede fagpersoner med høj faglighed og stor erfaring med hyperhidrose.
  • Hyperhidroseklinikken arbejder løbende med patienttilfredshedsundersøgelser, for at optimere vores klinik.

Teamet

Simon Francis Thomsen – Speciallæge i hudsygdomme

Simon Franicis Thomsen er professor og overlæge på Bispebjerg Hudafdeling. Han har mange års erfaring med behandling af patienter med kroniske hudsygdomme, som påvirker livskvaliteten. På Bispebjerg hudafdeling har Simon arbejdet med hyperhidrose patienter i over 10 år. Simon er i 2023 blevet tilknyttet Hyperhidroseklinikken.

Martin Bitsch – Anæstesilæge

Martin Bitsch har er vores anæstesilæge og han er er i 2023 blevet tilknyttet Hyperhidroseklinikken.

 

Charlotte Näslund Koch – Læge

Charlotte Näslund Koch er læge og under uddannelse til at blive speciallæge i hudsygdomme. Hun har arbejdet med hyperhidrose siden 2019.

Tanja Todberg – Læge

Tanja Todberg er læge og ph.d. Hun er under uddannelse som speciallæge i hudsygdomme.

Casper Okkels – Anæstesisygeplejerske

Casper Okkels er uddannet sygeplejerske i 2001 og specialuddannet anæstesisygeplejerske i 2008. Bred erfaring indenfor anæstesi og flere års erfaring indenfor ambulanceområdet. Underviser siden 2008 i avanceret genoplivning og håndtering af akutte medicinske tilstande. Har været tilknyttet Hyperhidroseklinikken siden 2021.

Malene Brandt – Behandlersygeplejerske

Malene Brandt er uddannet sygeplejerske i 1998 med bred klinisk erfaring. Har arbejdet med Hyperhidrose i flere år, tidligere på Svedklinikken. Har været tilknyttet Hyperhidroseklinikken siden 2021.

Malena Follstam – Sekretær og SoMe manager

Malena Follstam er uddannet sekretær og for nylig uddannet social media manager. Malena har tidligere arbejdet på Svedklinikken og har været tilknyttet Hyperhidroseklinikken siden 2019.

Kontakt os

+45 3048 0844

info@hyperhidroseklinikken.dk

Hyperhidrose klinikken ApS
Hejrevej 34D, 2-3 sal
2400 København NV