OBS! Vi har ferielukket uge 28, 29 og 30. Vi er tilbage igen den 29 august, god sommer!

OBS! Vi har ferielukket uge 28, 29 og 30. Vi er tilbage igen den 29 august, god sommer!

Booke tid til behandling

Information til børn og voksne som søger behandling via regionen.

Hos Hyperhidroseklinikken behandler vi både børn og voksne via Det udvidede frie sygehusvalg.

  1. Hvis du oplever at have øget svedtendens, kan du i første omgang gå på apoteket, og købe produkter med aluminiumklorid (f.eks. Absolut Torr).
  2. Virker det ikke, eller tåler din hud det ikke, skal du bestille tid hos din egen læge. Din egen læge skal henvise dig til en hudlæge/dermatolog. Hudlægen/dermatologen stiller diagnosen ”Hyperhidrose” og kan eventuelt forsøge med medicinsk behandling eller andet. Der kan være forskel på hvordan du udredes, afhængigt af hvilken hudlæge/dermatolog du er hos.
  3. Virker en eventuel medicinsk behandling ikke, skal du henvises til behandling af din hyperhidrose på sygehusets hudafdeling. Igennem det offentlige system kan der tilbydes behandling af armhuler, hænder, fødder og ansigt.

HUSK at du har ret til at modtage et brev, inden for 8 hverdage, fra sygehuset med besked om hvornår du kan tilbydes behandling.

Der kan være lang ventetid på at få tid til behandlingen, og hvis der er over 60 dages ventetid, kan du vælge at modtage din behandling på en privatklinik via det Udvidede frie sygehusvalg.

Det er din region der skal tilbyde dig et privat behandlingsalternativ og lave henvisningen. Det er også din region som betaler for denne behandling.

 

Region Hovedstaden – Vælg, hvor du vil behandles (regionh.dk)

Sygehusvalg og ventetid – Region Sjælland – Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)

Kontakt Patientkontoret – Sundhed – Region Midtjylland (rm.dk)

Udvidet frit sygehusvalg (rn.dk) – Region Nordjylland

Udvidet frit sygehusvalg (regionsyddanmark.dk)