OBS! Vi har ferielukket uge 28, 29 og 30. Vi er tilbage igen den 29 august, god sommer!

OBS! Vi har ferielukket uge 28, 29 og 30. Vi er tilbage igen den 29 august, god sommer!

Behandling af Fodsved

Tryg og effektiv behandling af plantar hyperhidrose med botox

Lider du af overdreven fodsved?

Våde fødder efterlader aftryk på gulve, derfor har mange, der lider af fodsved, altid ekstra strømper i tasken. Mange med fodsved vil ikke tage deres sko af i sociale sammenhænge pga. dårligt lugt. At svede om vinteren kan være meget ubehageligt og kan i nogle tilfælde give forfrysninger. Lider du af fodsved, er det ekstra vigtig med fodhygiejnen. Det er ikke kun for at minimere svedlugten, men fordi at våde fødder nemmere kan give infektioner som f.eks. rosenfeber, fodvorter og fodsvamp.

Ring til os på 30 48 08 44

Tal med en af vores specialister om Hyperhidrose. Vi guider dig til gratis hjælp via behandlingsgarantien eller hjælper dig til at forstå dine andre muligheder for hurtig behandling.

Sådan behandler vi fodsved

Med en tynd nål injiceres en lille mængde opløsning af botulinumtoxin i et gittermønster hen over det område man sveder. Det plejer at være fodsålen, tæerne, ovenpå og på siden af foden. Efter nogle dage holder man op med at svede i det behandlede område, alternativt falder svedproduktionen dramatisk. Virkningen af botulinumtoxin er midlertidig, og svedproduktionen vender tilbage når nervespidserne har repareret sig selv dvs. behandlingen er ikke helbredende. Det betyder at man bliver nødt til at gentage behandlingen efter behov. Effekten af behandlingen er individuel, de fleste har effekt i 3-6 måneder. Ganske få har ikke rigtig effekt af behandlingen.

Bivirkninger

Bivirkningerne af botulinumtoxin er som oftest lokale og alle bivirkninger er altid forbigående, Man kan ved behandling af fødderne opleve ømme fødder. Andre bivirkninger efter behandling kan være træthed, forkølelses- og influenzalignende symptomer. Efter injektionerne kan der opstå små blå mærker og de forsvinder hurtigt igen. Hos ca. 5% kan øget svedproduktion på andre områder af kroppen forekomme i op til et par ugers varighed. Det modsatte er lige så almindeligt og er en positiv sideeffekt, f.eks. at dine fødder sveder mindre når du får behandling i hænderne. Øjen- og mundtørhed kan forekomme, og i givet fald vil det også være forbigående. Som regel er der slet ingen bivirkninger. For yderligere information se: http://pro.medicin.dk/Medicin/Praeparater/1844

Kontakt os

+45 3048 0844

info@hyperhidroseklinikken.dk

Hyperhidrose klinikken ApS
Hejrevej 34D, 2-3 sal
2400 København NV